It's A Good Day To Die Hard

Nem kell örülni: a Die Hard: Year One projekt köszöni szépen, jól van. Nem halt el, nem söpörték le az asztalról, nincs elfelejtve! Pedig nagyon sok rajongó kikelt magából két évvel ezelőtt, amikor belengették, hogy tervben van a két szálon futó Die Hard-film.

A negyedik részt jegyző Len Wiseman erősítette meg a napokban, hogy lehet rá számítani, lesz Year One. A lényeg, hogy a történet két szálon fog futni: egyrészt a jelenben, amikor ugye John McClane már egy vén róka, és természetesen Bruce Willis is elvállalta a dolgot. A másik sztori a múltban játszódik, ahol a fiatal McClane-t láthatjuk.

Értelme van? Nem sok. Nekünk, rajongóknak nem igazán. De megvan ám a mögöttes szándék: ezzel próbálják úgymond átadni a stafétát, hiszen ha bejön, akkor érkeznek meg további filmek a fiatal John McClane kalandjaival. Na ennek aztán még annyi értelme sincs.

Szóval itt tart most a projekt. Egyelőre még nem tudni, ki bújik majd a fiatal John bőrébe, mindenesetre fel lesz adva neki a lecke.

Az ötödik rész után azt hiszem kiegyezhetünk abban, hogy még egy "normál" Die Hard mozi is necces próbálkozás lenne, de ezekkel a tervekkel egy világ fogja előre temetni az egész filmet úgy, ahogy van.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Marrowbone előzetes: Az Árvaház írójának horrorja