AFTERMATH előzetes: Arnold újra drámában tolja

Az Osztrák Tölgy jókora meglepetést okozott, amikor nem is olyan régen a Maggie című filmben bebizonyította, hogy több egy akciósztárnál. Oké, a film olyan volt amilyen, de Arnold remekül alakított, és most úgy tűnik, ismét hasonló alakítást láthatunk tőle.

Arnie egy apát alakít, aki várja haza a családját, azonban a légiirányító által okozott balesetben ők is életüket vesztik. A felelőst új személyazonossággal felruházva próbálja védeni a rendőrség, azonban emberünk úgy dönt, nem hagyja ennyiben és felkutatja.

A filmet Elliott Lester rendezi, aki eddig nem igazán tett le nagy dolgokat az asztalra, de ugyebár sosem lehet tudni. A forgatókönyvet Javier Gullón írta, neki azért akadnak érdekes munkák a filmográfiájában. Arnie mellett Maggie Grace (Taken-filmek) is feltűnik.

De még mielőtt rákattintanál az előzetesre, vedd figyelembe, hogy ez bizony eléggé spoileres. Azt még nem tudni pontosan, mennyit ront majd az élményen, ha rászánod az időd erre a pár percre, mindenesetre ránézésre nagyon elmeséli a filmet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Top 10: Kedvenc vígjátékok

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

A 9. szalag / Session 9 [2001]