A Budapest Secret Cinema bemutatja: Trainspotting

2017-ben is szeretnénk minél több és minél izgalmasabb programot szervezni a filmek szerelmeseinek! Több mint húsz éve mutatták be Danny Boyle azóta kultikussá vált remekművét, a Trainspottingot. 2017. február 2-án pedig érkezik a hazai mozikba a várva várt folytatás.

Ráhangoldásként együtt nézzük meg az első részt. A Budapest Secret Cinema Presents: Trainspotting esemény helyszínét 2017. január 27-én ismételten az Anker’t adja, így a megszokott helyszínen a megszokott fergeteges hangulat várható a vetítés és az azt követő buli során.

TRAINSPOTTING (1996)

Mark és haverjai képtelenek beilleszkedni a társadalomba, nem mintha a gazdaságilag lepusztulóban lévő Edinburgh-ben sok lehetőségük lenne erre. Csupa vesztes figura, akik parttalanul sodródnak ide-oda. Az egyetlen menekülést a drog kínálja számukra, heroinnal belőve utaznak a képzelet univerzumában. Szárnyalásuknak csak az szab gátat, ha elfogy az anyag. Azért élnek, hogy hozzájussanak a következő adag narkóhoz. A sors azonban még egy utolsó lehetőséget kínál Mark számára.

Rendező: Danny Boyle
Író: Irvine Welsh
Forgatókönyvíró: John Hodge
Zeneszerző: Damon Albarn
Operatőr: Brian Tufano
Vágó: Masahiro Hirakubo
Szereplők: Ewan McGregor, Ewen Bremmer, Kevin McKidd, Johnny Lee Miller

Időpont: 2017. január 27.
Helyszín: Anker’t
Kapunyitás: 18:30
Jegy: 990 Ft
Filmkezdés: 19:30
BULI: 22:00-tól


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]