Deadpool figura és képregény nyereményjáték - by Fantasmania

Mert a nyereményjátékokból sosem elég: ahogy az lenni szokott, a Fantasmania Online Játékbolt egy újabb játékra invitál meg titeket, ezúttal pedig Deadpool a téma!


Október 24-én kezdődik a játék, ingyenes a részvétel és egy könnyű űrlapot kell kitölteni. A nyertes választhat, hogy a 10cm-es extra-mozgatható Deadpool figurák közül neki a klasszikus piros Deadpool vagy a szürke X-Force Deadpool figura tetszene jobban. Mindkét figura akciósan kapható játék ideje alatt! Itt vannak a Marvel és DC szuperhős figurák közt.

A játékosok a nyereményjáték Facebook kiírásához kommentelve tudják jelezni, hogy melyik Deadpool figurának örülnének jobban.


Ez a lépés nem kötelező, de előnyös, mert aki: 1. lájkol minket, 2. kommenteli, hogy melyiket szeretné és 3. megosztja a képet, annak esélye lesz a bónusz nyereményre is, ami egy magyar Deadpool képregény a Marvel+ sorozatból (22. szám).

A Deadpool képregények pedig szintén kaphatóak a Fantasmania.hu Játékbolt új képregény kategóriájában, itt.


A válaszoka 10 napig, november 3. csütörtökig várjuk. Biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 7. után várható az eredményhirdetés.

Mindenkinek jó játékot és sok szerencsét kívánok!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Regisztráció nélkül is hozzászólhatsz a bejegyzéshez.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]