Sunday News - 27. hét

Nincs túl sok hír a héten, így ez egy viszonylag rövid összegző lesz, de legalább Pókember szelfizett a Homecoming forgatásán:



Az Egyenesen át újragondolásában feltűnik Kiefer Sutherland is, aki ugye az eredeti film egyik főszereplője volt.

Megvan a Tomb Raider reboot premierje: 2018. március 16. Főszerepben Alicia Vikander.

Idris Elba rendezi Victor Headley - Yardie című regényének filmváltozatát, amelyben egy londoni drogszállító úgy dönt, saját maga fogja teríteni az anyagot, ám ezt nem nézik jó szemmel.

A héten elkezdődött a Thor: Ragnarok forgatása. 2017. november 3. a dátum.

Két új képkocka az Assassin's Creed-ből:



Simon Kinberg, a Gambit-film producere nyilatkozta, hogy jövő év elején, de legkésőbb tavasszal szeretnének nekiállni a forgatásnak.

Blood Father előzetes: Mel Gibson szembeszáll a drogkartellel, hogy megvédje lányát. A Halálos közellenség rendezőjétől, augusztus végén érkezik a film.
 


Csúszni fog a Game of Thrones hetedik évada, egyelőre a showrunnerek sem tudják pontosan megmondani mennyit, de némi tolódásra számítani kell.

Raphael Bob-Waksberg (BoJack Horseman) fogja írni a Lego Movie második részét. Phil Lord és Christopher Miller jelenleg a Han Solo spin-off mozival vannak elfoglalva, de még így is egy jó helyre került a második Lego-film.

Imperium előzetes: Daniel Radcliffe igencsak próbál elszakadni Pottertől és nagyon jól megy neki. Ezúttal egy FBI-ügynököt alakít, akinek be kell épülnie egy radikális terroristacsoportba. A sztori Michael German sztoriján alapszik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Halálos hallgatás / Dead Silence [2007]