A BUDAPEST ROOFTOP CINEMA BEMUTATJA: Koktél és Django elszabadul

Sűrű időszaknak néz elébe a Budapest Rooftop Cinema, a közeljövőben több helyszínen, több szuper programmal is várja a mozibarátokat. Vasárnap a Pontoon Cinébarban a Koktél, jövő hétfőn pedig a Corvin Club tetőteraszán Quentin Tarantino kultuszfilmje, a Django elszabadul lesz műsoron.

Pontoon Cinébar: Koktél

Brian Flanigan (Tom Cruise) New Yorkba megy, hogy munkát találjon. Diploma híján azonban ez nem olyan egyszerű dolog – hogy fedezni tudja az egyetem költségeit, mixerkedni kezdett egy belvárosi bárban. Itt találkozik Doug Coughlinnal (Bryan Brown Jordan), aki a szakma legapróbb fortélyaira is megtanítja, míg végül a város leghíresebb mixerei lesznek. Brian immár egy saját, exkluzív koktélbárról álmodik, ám ehhez még több pénz kell, mint az egyetemhez. Jamaikába utazik, a mixerek paradicsomába, ahol szépek a nők és vastagok a jattok. A szépen kitervelt részleteket azonban meglehetősen összekuszálja egy váratlan fordulat: Brian fülig szerelmes lesz.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.
Időpont: 2016. július 17. 20:30
Helyszín: Pontoon (Id. Antall József rakpart 1., Budapest, 1051)
Támogatói jegy: ingyenes


Quentin Tarantino: Django elszabadul

Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profifejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit - trénere segítségével - egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabbszámukra.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.
Időpont: 2016. július 18. 21:00
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Támogatói jegy: 600 HUF/ 2€


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]