Trailer-mustra: 31 / Pete's Dragon / All Eyez on Me

31

Rob Zombie filmeiről ugyan megoszlanak a vélemények, de kevés filmen röhögtem annyit, mint Az 1000 halott háza - az más kérdés, hogy a film nem komédiának, hanem horrornak készült. Ezúttal a 31 című mozijával tér vissza a zenész/rendező, amely első blikkre nem tűnik ki az általa rendezett filmek sorából, de akinek még nem ment el a kedve Zombie-tól, az úgyis úgy van vele: egynek jó lesz. A történet szerint néhány embernek 12 órát kell túlélni egy gyilkos játékban, amelyben bohócnak öltözött alakok tesznek arról, hogy a 12 a játszma halálos véget érjen. Premier szeptemberben.



Elliott, a sárkány / Pete's Dragon

Az 1977-es családi fantasy újragondolásának megjött a legújabb előzetese, amely még az sem kizárt, hogy jól sül el. A filmet David Lowery, a teljesen más volumenű Ain't Them Bodies Saints rendezője dirigálta le (bár az sokkal szerzőibb darab volt, mint ez lesz). A filmben a 10 éves Pete szerint egy nagy, zöld sárkány él az erdőben, akivel aztán, milyen meglepő, találkozik is. Bár alapjáraton már nem hoznak lázba az ilyesfajta családi mozik, de ezt még lehet, hogy meg is nézzük.



All Eyez on Me

A tavalyi, amúgy nagyszerű Straight Outta Compton után most egy Tupac-film is érkezik a hip-hop legendák szcénájából. Az All Eyez on Me-z Benny Boom rendezi, Tupacot pedig egy bizonyos Demetrius Shipp Jr. alakítja, akinek eddig mindössze egyetlen filmje van, de megszólalásig hasonlít a repperre. A film novemberben debütál Amerikában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]