Trailer-mustra: Finding Dory / Free State of Jones / Independence Day: Resurgence

Szenilla nyomában / Finding Dory

Mert ugye minden idők talán legjobb animációs filmjének előzménye is érkezik idén: a Némó nyomában szeleburdi karaktere, Szenilla csak úgy belecsöppent anno a történetbe, szinte a semmiből, most azonban megtudhatjuk, mi is történt vele korábban. Az új előzetesben inkább a humorra mentek rá. Andrew Stanton mellett Angus MacLane lesz a másik rendező, a film pedig június 16-án debütál itthon.



Harc a szabadságért / Free State of Jones

Az immár sokatmondó magyar címmel bíró Gary Ross (Pleasantville, Az éhezők viadala) film is új előzetest kapott. Főszerepben Matthew McConaughey, úgyhogy ha másért nem is, hát miatta kötelező program lesz előbb vagy utóbb a film. Egy Newton Knight nevű földművest alakít, aki a polgárháború idején maga is hadba száll a Konföderáció zászlaja alatt, azonban a csatában átélt szörnyűségek átértékelnek benne mindent. Az egész odáig vezet, hogy hozzá vergődött csapatával végül saját megyét alapítanak Mississippi államban.




A függetlenség napja: Feltámadás / Independence Day: Resurgence

Felmerül a kérdés, hogy bő egy hónappal a premier előtt miért dobnak ki egy ötperces, túlontúl hosszú előzetest, amelyben szinte mindent elmesélnek? Talán beijedtek? Félnek a buktától? Nem tudni, mindenesetre a Függetlenség napja második része júniua 23-án érkezik a hazai mozikba, mi pedig meglehetősen vegyes érzelmekkel várjuk.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]