Sunday News - 21. hét

A héten elkezdődött Christopher Nolan új filmjének forgatása, ez lesz ugye a Dunkirk. Ezúttal nincsenek fekete lyukak, sem álmok: egy második világháborús filmdráma, amely a Dunkirk-hadműveletet viszi vászonra.


Garfield mozifilm? A karakter már befürdött annak idején, most azonban egy teljes egészében animációs megoldáson gondolkoznak, amely ha sikeres lesz, érkeznek még folytatások.

A horrorfilmes Blumhouse Studio felkarolja a Halloween-t: igen, Michael Myers visszatér, az 1978-as klasszikus egykori rendezője, John Carpenter pedig producerként venné ki a részét a munkálatokból.

A Marlon Brando életét feldolgozó film, a Listen to Me Marlon producerei készítik a John Belushi dokumentumfilmet.

Daniel Craig után Sam Mendes is elhagyta a Bond-filmek fedélzetét. Egyelőre nem tudni, ki rendezi a következőt, ellenben arra nagy esély van, hogy Tom Hiddlestone kapja a címszerepet.

A második évad lehúzó kritikái miatt bajban van a True Detective harmadik szezonja. Nic Pizzolato ugyan 2018-ig szerződésben van az HBO-val, de ez nem jelenti azt, hogy folytatnia kell a sorozatot.

Na és ahhoz mit szóltok, hogy Benji-film is készül? Igen, az a Benji, amelynek címszereplője egy kutya volt. A rendezést az 1974-es film direktorának, Joe Camp-nek fia, Brandon Camp vállalta magára.

És ha ez nem lenne elég: élőszereplős Fruit Ninja-film is létezik már a tervezőasztalon.

Jeff Bridges is csatlakozott a Kingsman 2. szereplőgárdájához.

Nem fogjátok elhinni, de a nagyfejesek a Power Rangers-film kapcsán kapásból hét filmben gondolkoznak. Arra azért kíváncsi leszek, napjainkban egy PR-mozi mennyire tud pénzt hozni. De majd meglátjuk.

Végül egy brutálisan szép Star Trek Beyond poszter:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Egyhelyszínes filmek

Stephen King: Az / It [1990]