Sunday News - 20. hét

Januártól forog a The Irishman, amely Martin Scorsese következő filmje. Újra gengszterfilm, három olyan főszereplővel, mint Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci. Ez így nekem az év híre.


Harley Quinn külön filmet kap. Igen, az a Harley Quinn, akit Margot Robbie fog alakítani nyáron a Suicide Squad-ban.

Lesz Insidious: Chapter 4, ezt pedig jövőre, 2017. október 20-án nézhetjük. Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan) rendezi.

Shane Black mesélt a The Predator című filmjéről, amely 2018-ra esedékes. Elmondása szerint csak azzal a feltétellel vállalta el a rendezést, hogy R-kategóriás mozit készíthet, és még azt sem tartja kizártnak, hogy Schwarzenegger felbukkanjon.

Bejelentették a Tetris-filmet. Kapásból hármat. A Threshold Global Studios berkein belül fog készülni.

Andy Serkis egy interjúban elejtette, hogy az általa készített, 2018-ra esedékes Jungle Book sokkal sötétebb tónusú lesz.

The Last Knight lett az új Transformers-film alcíme. Érkezett egy banner is.


Új filmes univerzum van készülőben, méghozzá Robert Ludlum regényeit veszik elő. Ludlum írta a Bourne-könyveket is. Az univerzum építés első állomása a The Janson Directive, méghozzá Dwayne Johnson főszereplésével.

Elton John is feltűnik a Kingsman második részében.

Michael Keaton mégis feltűnik a Spiderman: Homecoming-ban.

És ha már szuperhősfilmek, a Thor: Ragnarok stábja is bővült: Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Karl Urban, Tessa Thompson is csatlakozott.

Ellen Page aláírt a The Third Wave című, nem szokványos zombifilmre. A történet szerint a gyógymódot már megtalálták, lassan mindenkit meggyógyítottak, akit lehetett, a film pedig az ezt követő káoszt mutatja be a világban. Az elsőfilmes David Freyne írja és rendezi.

A napokban elkezdődött az Alien: Covenant forgatása, amely a Prometheus folytatása lesz.

Ha lehet hinni a pletykáknak, Daniel Craig nem lesz többet James Bond. 68 millió fontot ajánlottak neki a két következő Bond-moziért, de a színész visszautasította.

Akinek tetszett az első évad, az örülhet, ugyanis hamarosan folytatódik a Mr. Robot. Július 13-án startol el a második szezon, amelyhez kidobtak egy előzetest.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]