A 10 legjobban várt film 2016-ból

Ez most csak röpke érvekkel alátámasztott lista lesz, nem tudok sok mindent hozzáfűzni, a lényeg egy: jöjjenek már! Tavaly már volt hasonló, és így az idei év elejére is érkezett egy összefoglaló, milyen filmeket várok ettől az esztendőtől a legjobban. Őszintén szólva kissé nehezen kapartam össze tíz produkciót. Ez kicsit megijesztett, hogy lehet nem lesz olyan erős szezon, de majd meglátjuk, még jöhetnek meglepetések. És persze szubjektív a dolog, csak a végén szembesültem vele, hogy képregény adaptáció nem is szerepel. Nem véletlenül. Csapjunk a lecsóba, én személy szerint ezeket a filmeket várom 2016-ból a legjobban.

Bourne 5

Mert Paul Greengrass és Matt Damon is visszatér, a Bourne-trilógia pedig az elmúlt évek legjobb akciófilmjeit szállította.


The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Mert James Wan horrorfilmjének első része klisékkel dobálózott ugyan, de sikerült a frászt hoznia rám, miközben beleborzongtam.


Everybody Wants Some

Mert Richard Linklater a Dazed and Confused szellemiségét viszi most tovább. Külön érdekesség, hogy ez a film a tavalyi listámon is szerepelt, mert eredetileg tavaly mutatták volna be, de végül csúszott a projekt. Én kitartok.


Finding Dory

Mert ki ne szeretné a Némó nyomában-t? Ha csak megközelíti azt a szintet, már szeretni fogjuk a Finding Dory-t is.


Flaskepost fra P

Mert a Nyomtalanul és a Fácángyilkosok nyomozóinak van még egy elsüllyesztett ügye. A filmet pedig az a Hans Petter Moland rendezi, aki az Eltűnés sorrendjében című, zseniális fekete komédiát.


The Nice Guys

Mert Shane Black újra rendez, és a Kiss Kiss Bang Bang óta tudjuk, hogy ez bizony egy nem hétköznapi filmélményt ígér.


John Wick 2

Mert a John Wick egy nagyon tökös akciófilm volt, amelynek univerzumát simán lehet hova bővíteni - és még a rendező is maradt.


Midnight Special

Mert nemrégiben láttam a Take Shelter-t és Jeff Nichols rendezése erősen megvett. A Midnight Special is erős darabnak ígérkezik.


Rogue One: A Star Wars Story

Mert... Star Wars. Nincs mit hozzáfűzni, az első spin-off idén érkezik, és a Godzilla után hiába tartok Gareth Edwards-tól, mégis ott a helyem!


Triple 9

Mert John Hillcoat (Lawless, The Road), és mert egy ilyen előzetes is járt hozzá.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]