Sunday NEWS: Statham szívesen lenne Bond, felesleges feldolgozások, és az új Sikoly-maszk

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Daniel Craig helyett Jason Statham főszereplésével fog elkészülni az itthon Torta címen futó, Matthew Vaughn-féle gengszterfilm folytatása.

Még egy kis Statham: a színész egy nyilatkozatában elejtette, hogy nagyon szívesen eljátszaná James Bond-ot. Elmondása szerint egy egészen másféle karaktert hozna, mint az eddigi 007-es ügynökök.

Vászonra kerül Paula Hawkins regénye, a The Girl on The Train, a főszerepre pedig Emily Blunt esélyes.

Két remake hír is napvilágot látott a héten: Nagy zűr kis Kínában, valamint az Apáca-Show. Igen, mindkettőre hatalmas szükségünk van...

James Gunn elkészült a Galaxis őrzői 2. forgatókönyvével.

Még az sem kizárt, hogy Michael Bay rendezi a Time Salvager című, időutazós sci-fi-t. A sztori szerint az emberiség már elhagyta a Földet, és más bolygókat népesített be. A film főhősét visszaküldik az időben, hogy megakadályozza mindezt, azonban azzal, hogy megment egy tudóst, alaposan megbolygatja a dolgokat.

Clint Eastwood következő filmje Chesley „Sully” Sullenbergerről fog szólni, a pilótáról, aki egy kényszerleszállás alkalmával több száz utas életét mentette meg.

James Wan fogja rendezni az Aquaman-filmet.

Jennifer Kent, a The Babadook rendezőjét bízták meg Alexis Coe regényének, az Alice + Freda Forever-nek a filmváltozatával.

Nikolaj Arcel (Egy veszedelmes viszony, Politikai pókháló) fogja rendezni a Stephen King-féle The Dawk Tower-filmet.

Eddie Redmayne lesz a Harry Potter spin-off, a Fantastic Beasts and Where to Find Them főszereplője.

Charlize Theron esélyes Captain Marvel szerepére, a film rendezői székében pedig lehet, hogy Angelina Jolie foglal majd helyet.

Érkezik a Robin Hood: Origins. A forgatókönyvet Joby Harold írja, aki a jövőre bemutatásra kerülő, Guy Ritchie-féle Knights of the Roundtable: King Arthur-t is lekörmölte. A rendező pedig az eddig főleg sorozatepizódokkal és tv-filmekkel foglalkozó Otto Bathurst lenne.

Szeretnéd a Hellboy harmadik részét? Ron Pearlman a Twitteren buzdítja az embereket, hogy fogjanak össze. Ha fenn vagy az oldalon, egy hashtaggel tudod támogatni a kezdeményezést: #HellboyIII


És végül az új Sikoly-maszk kinézetére is fény derült, amely az MTV sorozatában lesz látható.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

Stephen King: Az / It [1990]