Star Wars figura Nyereményjáték - by Fantasmania

Tekintettel arra, hogy az Erő hamarosan felébred, a Fantasmania Online Játékbolt egy újabb játékra invitál meg titeket. Részletek a tovább mögött.



A játék a mai naptól aktuális, amelyre egy roppant egyszerű űrlap kitöltésével tudtok nevezni. A helyesen válaszolók közül valaki a képen látható Darth Vader vagy Jedi Luke Skywalker figurák közül nyer egyet (a nyertes választhatja ki). A figurák amúgy meg is rendelhetők, ide kattintva érhetők el.

Hogy ki melyik figurának örülne jobban, azt a játék Facebook eseményén, kommentben lehet jelezni. Az esemény ide kattintva érhető el. Nem kötelező, de megkönnyíti a játékvezetők dolgát.



Plusz bónusz nyeremény lesz a Magyar Szuperhős Mesék 2. száma, amivel az esemény résztvevői közül jutalmazunk valakit. Hogy bátorítsuk az aktivitást, a csatlakozók és kommentelők egyikét fogjuk vele megajándékozni.

A játékra a válaszokat június 19. péntekig várjuk és biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 22. után várható az eredményhirdetés.

A bónusz nyereménynek felajánlott Magyar Szuperhős Mesék 2. számban Harcsa Huszár, Hungária Kapitánya és Tachkov Professzor még hőskorát éli és találkozik az első magyar szuperhőssel, Toldival is. Itt megrendelhető.

Mindenkinek sok sikert kívánok a játékhoz!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Közelebb / Closer [2004]

Halálos hallgatás / Dead Silence [2007]