Sunday NEWS: John Wick visszatér, Will Poulter "bohóckodni" fog, és jön a Boba Fett film

A hét filmes hírei a nagyvilágból.




Hivatalos: jön a John Wick 2. Az elmúlt idők egyik legjobb akciófilmje volt, Keanu Reeves visszatér, de a rendeződuó is marad, sőt, a forgatókönyvírót sem cserélik le. Ide nekem, most azonnal!

Immár biztossá vált: Hugh Jackman a Wolverine 3-ban lesz utoljára Logan.

Will Poulter lesz Pennywise az új, Stephen King-féle It feldolgozásban. Azért Tim Curry után nem lesz egyszerű dolga.

Martin Freeman is aláírt a Captain America: Civil War-ra.

És ha már Civil War: ez a film fogja felvezetni a két részre bontott Avengers-filmet, az Infinity War-t. Már megint egy felvezetés...

A 2018-ra esedékes Star Wars spin-off film egy Boba Fett sztori lesz. Időközben az is felmerült, hogy akár Joss Whedon is bekerülhet a rendezői székbe.

Tom Hardy azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná a Megtorló szerepét.

Egyelőre így néz ki a Pókember reboot (vagy micsoda, már nem is tudom) rendezőjelöltjeinek listája: Jason Moore (Tökéletes hang), Ted Melfi (St. Vincent), Jared Hess (Napoleon Dynamite), John Francies Daley és Jonathan M. Goldstein (Vakáció), Jonathan Levine (Fifti-fifti).

J.J. Abrams annyira tekintettel akar lenni a Star Wars-rajongókra, hogy az univerzum talán leggyűlöltebb karakterét, Jar Jar Binks-et egy amolyan easter egg erejéig megmutatná a filmben: de már csak a csontjait.

Június 25-én Magyarországon is a mozikba kerül a sok kritikus által dicsért, elmúlt idők legjobb horrorfilmjének is kikiáltott It Follows. A magyar cím: Valami követ.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilmtől elhessegetett minden konkrét pletykát a majdani Indiana Jones-filmmel kapcsolatban. Chris Pratt maximum ötletszinten merült fel a házon belül, a forgatókönyv sehol sem tart még. Azt viszont hozzátette, hogy lesz még Indy-film.

A nyáron bemutatásra kerülő San Andreas film producere, Beau Flynn, valamint főszereplője, Dwayne Johnson az Alpha Squad Seven című sci-fi akciófilmben fognak legközelebb együtt munkálkodni.

Kijött egy kupac kép Tarantino következő filmjéből, a The Hateful Eight-ből. Az alábbi képre kattintva érhető el a galéria.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Péntek 13 / Friday the 13th [2009]