Bosszúállók 2 nyereményjáték - by Fantasmania

A Fantasmania Online Játékbolt egy Bosszúállókkal kapcsolatos nyereményjátékot indít. Részletek a tovább mögött.


A játékon egy egyszerű űrlap kitöltésével lehet részt venni, a helyes választ adók közül valaki a képen látható Amerika Kapitány vagy Vasember figurák közül nyer egyet (a nyertes választhat).


Hogy ki melyik figurának örülne jobban, azt a játék Facebook eseményén, kommentben lehet jelezni, ide kattintva. Ez nem kötelező, de jó, mert így rögtön tudjuk, hogy a nyertes melyiket szeretné.


Az esemény résztvevői közül lesz még egy nyertesünk, mert az aktivitás ösztönzésére a csatlakozók és kommentelők egyikét megajándékozzuk a Magyar Szuperhős Mesék harmadik számával!

A játékra a válaszokat május 21. csütörtökig várjuk és biztosan eltart pár napig az összesítés és sorsolás, így 25. után várható az eredményhirdetés.

És ezzel még nincs vége!

Plusz az esemény résztvevői közül lesz még egy nyertesünk, mert az aktivitás ösztönzésére a csatlakozók és kommentelők egyikét megajándékozzuk a Magyar Szuperhős Mesék harmadik számával! Ebben Harcsa Huszár, Hungária Kapitánya és Tachkov Professzor megütközik eddigi legerősebb ellenfelével és segítségükre siet Mátyás, az igazságos is, mint történelmi vendégszereplő. Ha felkeltette az érdeklődésed, itt megrendelhető.

Ha pedig az Amerika Kapitány, Vasember és más Bosszúállók figurákra fáj a fogad, azt innen zsákolhatod be magadnak.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Hideg préda 2 / Fritt vilt 2 [2008]

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Stephen King: Az / It [1990]