Sunday NEWS: Még több Hunger Games, Űrgolyhók 2 jöhet, és kaptunk egy Poltergeist remake előzetest is

A hét filmes hírei a nagyvilágból.




Szóval nem elég, hogy a mostanság oly pénzéhes divatos tendenciát követve a Hunger Games utolsó könyve is két filmre lesz szétszedve, de nem ússzuk meg ennyivel: a stúdió szeretne még ebben az univerzumban játszódó filmeket. Előzmények, folytatások, meg amit csak eltudtok képzelni.

2016 nyarán érkezik a Bad Neighbours 2, amelyben természetesen feltűnik Seth Rogen és Zac Efron is.

A Michael Fassbender főszereplésével készült, Danny Boyle által rendezett, Aaron Sorkin által írt Steve Jobs-film idén október 9-én kerül mozikba.

Hayden Christensen is újra belelendül: készül az Untot: Fear Is a Five Letter Word című második világháborús film, amelyben néhány amcsi katonát ledobnak Lengyelországban, a helyszínen pedig zombik fogadják őket.

Michael Bay egy magához képest low budget filmmel érkezik legközelebb, ez lesz a 13 Hours. A 2012-es, líbiai CIA épület elleni merényletről szól, illetve arról a hat biztonsági személyzeti tagról, akik feltartóztatták a terroristákat. Lobogni fog az az amcsi zászló a képünkbe vajon?

Charlie Hunnam aláírt a The Lost City of Z főszerepére.  Percy Fawcett-et fogja alakítani, aki 1925-ben tűnt el rejtélyes körülmények közt, miközben egy magasabb rendű indián civilizáció városát kereste. Hunnam mellett Robert Pattinson, is feltűnik majd.

December 25-én kerül mozikba a Point Break remake. Ez azért érdekes, mert a Mission: Impossible 5 a múlt héten költözött el erről a dátumról, hiszen ekkor mutatják be a Star Wars-t is.

És ahhoz mit szóltok, hogy Űrgolyhók 2? Az első rész rendezője, Mel Brooks nyilatkozta, hogy a Star Wars 7. után nagyon szívesen elkészítené a folytatást, méghozzá Rick Moranis és Daphne Zuniga közreműködésével.

Keanu Reeves és Christina Hendricks is feltűnik Nicolas Winding Refn, The Neon Demon című filmjében.

Alakul az élőszereplős Beauty and the Beast sorsa: Emma Watson lesz a női főszereplő, míg a Szörnyeteg szerepét Ryan Gosling-nak ajánlották fel.

A héten elkezdődött a Ben-Hur remake forgatása.

Alexander Dinelaris, a Birdman társírója egy interjúban elejtette, hogy az eredeti terv szerint a film végén feltűnt volna Johnny Depp, mint Jack Sparrow.

Kijött a Poltergeist remake előzetese is. A júliusban debütáló film előzetese nagyon szépen illeszkedik a mai tucathorrorok sorába. Főbb szerepekben Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt és Jared Harris. A rendező Gil Kenan, aki jó pár éve például a Rém Romot is szállította.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Közelebb / Closer [2004]

A ház hideg szíve / The Haunting [1963]

Exists [2014]