A Super Bowl filmreklámok

Megvolt a Super Bowl, a filmstúdiók pedig dollármilliókat perkáltak, hogy a többnyire félperces előzeteseik helyet kaphassanak. Nyilván megéri nekik, hiszen mi egy nagy, gonosz stúdiónak négy és fél milka, miközben a Super Bowl elképesztő nézettségeket produkál. Csekkoljuk most le, milyen trailerek mentek le.

A korábbi pletykákkal ellentétben sajnos nem érkezett Batman v Superman anyag.






Terminator Genisys

Arnie is back. Ugyan az első előzetes engem nem vett meg túlságosan, de mint tudjuk, fél percben minden jobb. Ez így most meghozta a kedvem, de remélem, hogy Emilia Clarke valamit színészkedni is fog, mert a Game of Thrones-ban még azt sem hiszem el neki, hogy köszön.
 

Ted 2

Ted visszatér, és remélem, hogy nem cseszik el. MacFarlane vadnyugatos agymenése nekem nem jött be, és már a 12. Family Guy évad is többnyire önmaga árnyékába süllyedt vissza, de sokat elmond, hogy az általam nem igazán kedvelt Marky Mark Wahlberg sem tudta elrontani az első rész összképét.
 

Jurassic World

Sajnos még mindig nem várom a filmet. Egész egyszerűen nem tudom, mit lehet még kihozni ebből az egészből. Annyi biztos, hogyha valami oknál fogva kihagyom moziban, nagyon nagy megerőltetés kell majd ahhoz, hogy itthon nekiessek.
 

Kingsman: The Secret Service

Az eddigi kritikák biztatók, Matthew Vaughn pedig az ezt megelőző négy filmjével mindig okozott valami meglepetést. Talán ezt várom a legjobban a felhozatalból.
 

Furious 7

És már megint a család, hetedszerre is. Agyatlan akciózás? Naná, hogy jöhet. Kibaszottul Nagyon zúzós lesz, az biztos.
 

Tomorrowland

Hagyjuk a magyar címet, maradjunk annyiban, hogy ezt a filmet moziban kell látni! Nem érted, hogy miért? Nyilván nem nézted még meg ezt a videót.
 

Inside Out

A Pixar idei dobása a legjobban várt animációs film az idei mezőnyből.
 

Fifty Shades of Grey

A Szürke 50 árnyalata sem hiányozhat a sorból. A nők által többnyire imádott, férfiak által főleg felgyújtásra késztető regény adaptációja Valentin-napon kerül a mozikba.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Top 10: Found Footage filmek

Final Cut - Hölgyeim és uraim [2012]

Top 10: Kedvenc vígjátékok

A 9. szalag / Session 9 [2001]