Sunday NEWS: Elba lehet Bond, Rocky spin-off érkezik, Django pedig Zorróval szövetkezik

A hét legfontosabb filmes hírei a nagyvilágból.




Még az sem kizárt, hogy Idris Elba lesz James Bond, ha Craig szerződése lejár, ami ugye a soron következő SPECTRE után még egy filmre szól. Őszintén? Pont letojom a bőrszín-kérdést, a Drót óta (ami ugye minden idők legjobb sorozata - szerintem) pedig nagyon bírom Elbát. Részemről rendben van.

Mint kiderült, Marky Mark Wahlberg három Transformers-filmre írt alá. Ebből az egyiket ugye már láthattuk, de a másik kettőben is érintett lesz Michael Bay. Csak ne ő rendezze, könyörgöm...

Nem lesz bemutatva a The Interview. Sehol. A filmben ugye James Franco és Seth Rogen a CIA megbízásából tette volna el láb alól Kim Jong-Un-t, aki ezért berágott, és fenyegetőzött, de rendesen. Ezt tehát bebuktuk.

Az emberek így fejezik ki nemtetszésüket. Ilyet se látni minden nap.



Mit szólnátok egy Rocky spin-off-hoz? A film főszereplője Apollo Creed unokája lesz, akit Michael B. Jordan alakít, és Balboa lesz a srác edzője. Ryan Coogler (Fruitvale Station) rendezi.

Orlando Bloom elmondása szerint egyfajta reboot lesz a Pirates of the Caribbean 5. A készítők is látták, hogy a negyedik rész nagyon félrement, és bár a szereplőgárda marad, de próbálnak megint az első részhez hasonló színvonalú kalandfilmes összehozni.

J.K. Simmons is szerepelni fog a Kong: Skull Island-ben Tom Hiddleston mellett.

Channing Tatum és Chris Pratt neve is felmerült a Ghostbusters reboot kapcsán.

Az első kép a Ted 2-ből.


COMIC-BLOKK

Joseph Gordon-Levitt helyett lehet, hogy Tom Hiddleston lesz a Sandman főszereplője.

Nem reménytelen az Avengers - Spider-Man crossover. A Sony úgy tűnik, nem nagyon tud mit kezdeni Pókemberrel.

Tarantino, Matt Wagnerrel karöltve írt egy Django - Zorro képregényt, amelyből a Sony filmet akar csinálni, Quentin barátunk pedig rábólintott. A sztori szerint Django az idős Don Diegóval találkozna. 2017-ben elvileg már nézhetjük is.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The Poughkeepsie Tapes [2007]

Top 10: Found Footage filmek

Top 100 Joint: #30-21.

Megan is Missing [2011]